't Waait in 't Park

18 Mei 2016

't Waait in 't Park op 29 mei: bestel nu je picknickmand met lokale en fairtradeproducten! Bestel voor deze negende editie van 't Waait in 't Park een picknickmand of een picknickmand 'de luxe', gevuld met fairtradeproducten en ander lekkers uit de buurt. De mand is gevuld met heerlijk verse pistolets, Boechoutse honing en confituur, kaas, fruit, chocolade, een kakelvers eitje en fairtradefruitsap, thee of koffie ? De picknickmand 'de luxe' bevat nog enkele extraatjes: koffiekoekje, extra kaas, extra fruit, een flesje bier/wijn ?Klik  op 'Meer' voor extra informatie. Bestel nu je picknickmand!

Reserveer en betaal je picknickmand voor 22 mei.

Voor de gewone picknickmand betaal je 10 euro per persoon. De versie 'de luxe' kost 15 euro per persoon.

Stuur een mailtje naar [email protected] met daarin de volgende informatie: naam, telefoonnummer, aantal personen, picknickmand of picknickmand de luxe.

Schrijf het volledige bedrag over op rekeningnummer BE 15 0014 7555 7330 van de GROS met vermelding 'picknickmand park' + je naam.

Je kan ook in de Wereldwinkel bestellen en betalen: Wereldwinkel, Dr. Theo Tutsstraat 32, Boechout.

(woensdag tot zaterdag: 10 - 18 uur, zondag: 10 - 13 uur).

Haal de mand af op zondag 29 mei, tussen 12 en 14 uur bij de Oxfamstand. Je kan geen picknickmanden afhalen zonder vooraf te reserveren en te betalen. 

Dit is een samenwerking van de cultuurraad, de milieuraad en de trekkersgroep van fairtradegemeente Boechout. Zo werken we mee aan www.fairtradegemeenten.be.

Uiteraard kan je ter plekke van al dat lekkers genieten! Natuurlijk kan je de dag zelf nog je eigen picknick meebrengen. Er zijn tafels en stoelen, maar je kan ook een dekentje meenemen en je gezellig in het gras installeren. Drank kan je ter plaatse kopen.