Campagne 2018: Meer dorp!

30 Mei 2018

Campagne 2018: Meer dorp!

Groen-Gangmaker trapte de zomer in gang met een 'Receptie op wieltjes'. De gangmakers stelden hun lijsttrekkers voor aan leden en sympathisanten. En lanceerden de campagne 'Meer dorp!'.

Een fietsparcours voor de kleintjes, kinderfietskes herstellen, samen pannenkoeken eten en ondertussen genieten van heerlijke lokale brouwsels als God is Vremd, Strange Donkey gin, Hoogheid, Bittere Bloemen en Le Jour de fete!
Het was een feestdag, zeker! Groen-Gangmaker trapte de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in gang. Met de huidige ploeg en met nieuwe mensen die Groen-Gangmaker mee gaan versterken. Om samen een fris ecologisch, groen, warm en sociaal beleid uit te tekenen.
Kris Swaegers, voorzitster van Groen-Gangmaker, actief gemeenteraadslid en lid van de gemeentelijke mobiliteitsraad, belichtte de kernthema's voor de campagne.
Als gangmakers gaan we voor een warm zorgdorp waar iederéén mee is. We zetten in op transparant beleid van onderop. En maken ruimte voor ontmoeting in een verkeersveilig en groen dorp. Het kan anders: menselijker, eerlijker en gezonder. Wij gaan voor meer dorp!
Een tipje van de sluier, de eerste zeven kandidaten, geven we graag prijs. In pole position:
Mik Renders, Kris Swaegers, Joost Vanderkinderen, Elsje Heremans, Michiel Rutges, Marian Lesage, Danny Grillet.
De ouwe getrouwen duwen met meer dan goesting de ploeg: Jan Verhaert, Greet Claessens, Herman Van Brempt. 
Wil je onze ploeg mee een duwtje in de rug geven, laat iets weten. Wij vinden het heel belangrijk om te horen of te lezen wat 'Meer dorp' voor jullie betekent.
We zijn vertrokken en nemen samen de fiets, trein, tram, bus of wandelen verder in ons programma, waar jij de haltes, de belangrijke stops en go's kan aan geven.