Feest in de Molenbeekvallei

23 Februari 2017

 In de Molenbeekvallei, achter het sportpark Sneppenbos, staat sinds kort een kijkwand die uitzicht geeft op een waterplas en de dieren die er zich begeven. Nu zondag huldigen Natuurpunt, het gemeentebestuur en de provincie de wand in. BOECHOUT -naar

De kijkwand is ideaal als je onopgemerkt dieren wil kijken. De dieren kunnen je niet zien staan en zien je ook niet naderen. Als je geluk hebt, kan je watervogels zien. Of reeën die hier komen drinken. Ze zijn hier al eerder gespot", zegt schepen van Milieu Mik Renders (Groen).

Op zondag 12 maart om 14 uur huldigt gedeputeerde Rik Röttger, samen met de gemeente Boechout en Natuurpunt Land van Reyen, de kijkwand in.

Aansluitend kunnen alle kinderen met natuurgids Stevie Vanoystaeyen op zoektocht gaan naar dierensporen in de natuur.

Natuurpunt Land van Reyen stelt met trots het resultaat van het prachtig natuurinrichtingsproject in het dalhoofd van de Molenbeekvallei aan iedereen voor.

Om 14 uur huldigt Natuurpunt samen met de Provincie Antwerpen en de gemeente Boechout het heringerichte gemeentelijke perceel en de bijhorende nieuwe kijkwand in.

Aansluitend kunnen alle kinderen met natuurgids Stevie op zoektocht gaan naar dierensporen in de natuur en kunnen de volwassenen met andere gedreven natuurgidsen het vernieuwde wandelpad bezoeken, met zicht op de natuurinrichtingswerken en de rest van het natuurgebied de Molenbeekvallei.