Big Ask Again

25 Augustus 2009

Op 100 dagen voor de VN-Klimaattop in Kopenhagen, de levensbelangrijke opvolger van Kyoto, organiseren we een massale dansmanifestatie. We willen duidelijk maken dat heel veel mensen wakker liggen van de klimaatverandering, en eisen dat de oplossingen snel worden toegepast.?? Samen met de Klimaatcoalitie nodigt Greenpeace jou van harte uit om al dansend je bezorgdheid te tonen en te figureren in de Big Ask again-clip. De Gentse regisseur Nic Balthazar zal de massachoreografie in Bollywoodstijl filmen en dat spotje zullen we als een krachtig signaal de wereld in sturen.?? Met de weervrouwen Jill Peeters en Sabine Hagedoren, "Low Impact Man" Steven Vroman, Peter Van de Veire, Buscemi, Luc Devos, Muriëlle Scherre, Lady Linn, Yevgueni en vele andere gasten ben je alvast in goed gezelschap.

U2 staat voor de dansclip zelfs vrijwillig de rechten af op zijn recente megahit "Magnificent"!??Kom nu zaterdag 29 augustus om 14u naar 't Klein Strand in Oostende. Dat ligt vlakbij het station, kom dus gerust met de trein.

Breng zoveel mogelijk vrienden, buren en familie mee. Verspreid de boodschap binnen je netwerk door deze mail door te sturen of via Facebook, Netlog en Twitter. ??

Surf voor meer informatie naar www.bigaskagain.be.

Bron: Greenpeace